Nou sistema flexible

S'han acabat les restriccions dels llibres de text: tots els cursos estan fets a mida per les necessitats dels alumnes. S'han acabat les típiques limitacions d'horaris: els alumnes assisteixen a classe tan sovint com vulguin - des d'1 hora i 30 minuts fins a 6 hores per setmana - i mai repeteixen res. Això permet als alumnes fer un curs intensiu quan ho desitgin i afluixar quan estiguin molt ocupats. Els cursos estan dirigits a qualsevol persona que vulgui millorar el seu anglès i ser capaç d'utilitzar-lo en qualsevol situació, ja sigui estudiant, viatjant o treballant.

Progressa al teu propi ritme

Des de septembre fins a juny oferim cursos de tots els nivells - des de principiant fins a proficiency - per alumnes a partir de 8 anys. Els cursos estan dissenyats per adaptar-se a les necessitats de cada un dels alumnes, per tal que aprenguin les diferents habilitats de la llengua de manera constant i progressiva, però al seu propi ritme. Als alumnes no se'ls frena ni se'ls apreta en excés.

Pujar de nivell

Els alumnes s'examinen trimestralment de totes les habilitats, continguts i conceptes practicats a classe, com farien en un examen oficial. Això també dóna a l'alumne la possibilitat de pujar de nivell quan estigui preparat. No cal esperar si no cal esperar!

Hora de classe

L'hora de classe es dedica exclusivament a fer classe. S'han acabat els interminables exàmens a l'hora de classe. Les aules estan equipades amb tecnologia i eines d'aprenentatge per ajudar als alumnes a progressar i sempre amb material fet a mida.No trobaràs més de 10 alumnes en una classe en cap moment.

class-time